Economy Skynest легла

Иновацията е наречена “Economy Skynest” и е резултат от три години на научноизследователска и развойна дейност на Air New Zealand, с участието на повече от 200 клиенти в техния иновационен център “Hangar 22” в Оукланд, Нова Зеландия. Авиокомпанията е подала заявки за патент и търговска марка за Economy Skynest, която осигурява шест легла за сън.

Авиокомпанията изпълнява някои от най-дългите полети в света, като например предстоящите полети Оукланд-Ню Йорк които ще отнемат до 17 часа и 40 минути. Иновацията е в отговор на необходимостта пътниците да могат да си починат от нормалното им “седнало” положение по време на дългите полети. 

Economy Skynest легла

До момента отзивите на клиентите и кабинният състав за Economy Skynest, които са били ангажирани в последната му фаза на развитие са били изключителни. Авиокомпанията ще вземе окончателно решение дали да въведе напълно Economy Skynest през следващата година, след като се направи оценка на резултатите от настоящата встъпителна година по релацията Оукланд – Ню Йорк.

Economy Skynest

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.