На католическия Великден забележителният тенор Андреа Бочели преживя най-необикновения концерт в живота си.

В празната катедрала Дуомо в Милано, но пред многобройна виртуална публика от цял свят, която беше на линия в канала му в YouTube, за да съпреживее тази емоция с него, Андреа Бочели обедини света във време, когато много хора са разделени един от друг, изолирани вкъщи. 

Уникалният концерт за любов, изцеление и надежда чрез силата на музиката се случи по покана на кмета на град Милано и катедралата. 

Бочелисподеля: Ще пазя емоцията от това безпрецедентно и дълбоко преживяване, на този Свят Великден, който извънредната ситуация направи болезнен, но в същото време още по-плодотворен, такъв ден, който ще остане сред най-скъпите ми спомени завинаги. Любовта е дар. Да я създаваш и отглеждаш е основна цел в живота. И отново се чувствам задължен на живота. Моята благодарност е към всички онези, които помогнаха това събитие да се случи, управата на град Милано и катедралата, и към всички останали, които приеха поканата и се обединиха в планетарна прегръдказа кураж, доверие, оптимизъм, сигурност в нашата вяра”. 

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.