От нови възможности за пътуване между София и Москва могат да се възползват пасажерите на „България Еър“. Благодарение на разширеното партньорството на националния превозвач на България с руската авиокомпания Аерофлот, пътниците вече могат да стигнат от София до Москва и обратно с прекачване в Лондон.

По този начин, въпреки временно преустановените заради пандемията от COVID-19 директни полети между България и Русия всеки, „България Еър“ дава шанс на всички, които имат необходимост да пътуват по направлението, възможност да го направят.

Полетите са с удобни връзки през Лондон, без губене на часове с в престой, и се изпълняват 5 пъти седмично – всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг. 

Всички полети на “България Еър” се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция със специални препарати.

Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздух по време на полет, а за допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.

Източник:

https://www.air.bg/bg/novini/bylgariya-eyr-s-novi-vyzmojnosti-za-poleti-mejdu-sofiya-i-moskva?fbclid=IwAR0l-xLgz4AJkOns7Q4rxWeVrDKgkDOY56btRItJtNrX_mtlCh-e85QRm6M

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.