В сезонът на младото вино, ще ви отведем в Cinque Terre (Пет земи), Италия. Тези стръмни и изключително красиви брегове на Западното Италианско крайбрежие, южно от Генуа, са един от най-предпочитаните туристически райони в Италия. Там се намират пет изключително красиви селца – Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, и Riomaggiore.

Vernazza, Cinque Terre, Italy

Неизменна част от красотата на ландшафта са терасираните лозя на местните жители. Там се добиват местни видове грозде и има множество малки винарни, в които се бутилира вино със запазена географска марка “Cinque terre”.

Vernazza, Italy

Тази красота и вкусове можете да посетите с полет до Милано, а от там с рент-а-кар до района на Чинкуе Тере, прекосявайки Тоскана в цялата и есенна прелест.

https://www.ryanair.com/bg/bg/trip/flights/select?adults=1&teens=0&children=0&infants=0&dateOut=2020-10-12&dateIn=2020-10-19&originIata=SOF&destinationIata=BGY&isConnectedFlight=false&isReturn=true&discount=0&promoCode=&tpAdults=1&tpTeens=0&tpChildren=0&tpInfants=0&tpStartDate=2020-10-12&tpEndDate=2020-10-19&tpOriginIata=SOF&tpDestinationIata=BGY&tpIsConnectedFlight=false&tpIsReturn=true&tpDiscount=0&tpPromoCode=

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.