Четири звездният хотел ще се намира на остров „Миконос“ и ще разполага с 14 апартамента. Хотелът няма да бъде насочен само към хората, които са вегани, а „и към всички онези туристи, които търсят здравословен начин на живот по време на ваканцията си“, съобщава TravelDailyNews. 

С цел да насърчи рециклирането и устойчивите практики, в хотела ще се ползват матраци от естествени материали, слънчеви батерии, магнезиев басейн и система за използване на дъждовна вода.

Храната в ресторанта на хотела ще се приготвя от веганския главен готвч Анджелики Чарами. Менюто ще се състои главно от сурови растителни продукти и ще включва домашен хляб, салати, супи, десерти, веган пица и бургери.

На разположение на всички гости на хотела ще е и СПА център. Като всички продукти, които ще използват за масажите, както и маските са лице ще са изцяло веган, 100% натурални произведени от гръцки етерични масла.

Хотелът ще разполага и с фитнес зала. Ще се предлагат както индивидуални тренировки, така и групови такива. Посетителите ще имат възможност да избират между три пакета – Detox, Energy Boost или Relax, които включват настаняване, специално веганско меню, спа процедури и тренировъчни програми.

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.