Клиентите, които изберат ваучер, но не го осребрят в рамките на 12 месеца, все още могат да кандидатстват и да получат възстановяване след този 12-месечен период.

Съобщението от сайта на RyanAir е следното:

  • Времето за обработка на исковете за възстановяване на пари отнема много повече време от нормалното, тъй като обработваме над 1000 пъти повече от нормалния обем заявки за анулиране. Също така поради ограниченията за социално дистанциране разполагаме със 75 % по-малко персонал, който обработва исканията за възстановяване на суми.
  • Ryanair предлага ваучери и безплатна смяна на датата на полета, тъй като те са автоматизирани и дават на клиентите незабавна алтернатива. За съжаление, възстановяването на пари в брой не може да бъде автоматизирано. Клиентите, които изберат ваучер, но не го осребрят в рамките на 12 месеца, все още могат да кандидатстват и да получат възстановяване след този 12-месечен период.
  • Клиентите, които решат да не приемат безплатно преместване на датата за полета или ваучер, ще получат своевременно възстановяване, след като тази криза премине. През следващите седмици и месеци ще работим усилено, за да обработим заявките за възстановяване възможно най-бързо.
  • Искрено се извиняваме за тези неизбежни забавяния за възстановяване на суми, които се дължат на безпрецедентния обем от наложени от правителствата анулиране на полети и искрено благодарим на клиентите за тяхното търпение.

Вижте оригиналното съобщение от сайта на RyanAir ТУК:

https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/refund-voucher?fbclid=IwAR1LXLdc7RIxQABIi8a5hBcKBwE8ypXedV7w_m8GFch5ItV8fXBqjmVSag0

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.