Договорите са подписани и сътрудничеството ще започне през лятото на 2020 година. Съгласно споразумението с Booking.com, клиентите в крайна сметка ще имат директен достъп до портфолио от над 70 000 турове, атракции и дейности чрез дъщерното дружество TUI Musement. Musement ще бъде първият доставчик на турове в платформата за пътуване на Booking.com. Преди година и половина TUI придоби Musement с цел да го превърне във водеща световна платформа за турове и дейности. Компанията се стреми да разшири предлагането си и да предостави на клиентите по-всеобхватно предложение за пътуване.

Целта е клиентите да могат да се възползват изцяло от дигиталните опции за услуги независимо дали са в дома си или на почивка.

„Атрактивни и разнообразни опции по целия свят, лесно и бързо резервиране – това ще предложим чрез сътрудничеството. Покупката на Musement и разширяването на портфолиото му от дейности, които са налични в платформата, сега се случва от партньорството с Booking.com., каза Дейвид Шелп, управляващ директор на TUI Destination Experience. Групата допълнително ще ускори трансформацията си в дигитална компания.

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.