Мюнхен е столицата на Бавария, а така също и най-големият град в тази германска провинция. Намира се на река Изар и е разположен северно от Баварските Алпи. В него има толкова много интересни забележителности – дворци, музеи, забавления и бирени изкушения. Стягайте багажа!
Ето и основните забележителности, които да посетите в Мюнхен и околностите:
1. Мариенплац (Marienplatz)
2. Новото кметство
3. Старото кемтство
4. Градски музей на Мюнхен
5. Резеденцията
6. Глиптотеката
7. Английската градина
8. Германският музей
9. Дворецът Нимфенбург
10. Музеят на BMW
11. Хофбройхаус – най-старата бирария
Също така препоръчваме да отидете на еднодневна екскурзия до Замъкът Нойшванщайн. Той е най-известният замък на баварския крал Лудвиг II, считан за образ на замъка на принца на Пепеляшка е послужил и за емблема на „анимационното студио на Уолт Дисни“, наричан е замък на Вагнер, над алпийското Лебедово езеро.

https://wizzair.com/#/booking/select-flight/SOF/FMM/2020-01-25/null/1/0/0/0/null

https://www.ryanair.com/ba/en/trip/flights/select?ADT=1&CHD=0&DateOut=2020-01-31&Destination=SOF&FlexDaysIn=6&FlexDaysOut=6&INF=0&Origin=FMM&RoundTrip=false&TEEN=0&domestic=false&isConnectedFlight=false&isSpanishDiscount=false&promoCode=&tpAdults=1&tpChildren=0&tpDestinationIata=SOF&tpDiscount=0&tpEndDate=&tpInfants=0&tpIsConnectedFlight=false&tpIsReturn=false&tpOriginIata=FMM&tpPromoCode=&tpStartDate=2020-01-31&tpTeens=0

Write A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site.